Word jij ook onze premium partner?

Vinea Cura biedt verschillende partnerpakketten voor bedrijven die net als wij staan voor verbinding, duurzaamheid en kwaliteit. Bedrijven die maatschappelijke betrokkenheid voelen bij de cliënten van onze zorgwijngaard en gezamenlijk een steentje bij willen dragen aan een betere wereld.

In onze wijngaard werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een groep toegewijde vrijwilligers én zorgprofessionals samen met maar één doel: gezamenlijk de beste wijn op de meest duurzame manier produceren. Er wordt veel aandacht besteed aan de sfeer binnen de groep en het motto is: niets moet, veel mag! Naast het werk in de wijngaard verwelkomen we ook groepen voor zakelijke meetings en events op onze unieke locatie: van kraamfeest tot condoleance, van bedrijfsborrel tot huwelijk. Ook hierbij helpen de mensen die bij ons komen voor dagbesteding en zoeken we de samenwerking op met lokale partners en leveranciers. Kortom: zorgwijngaard Vinea Cura, brengt mensen samen!

De door ons ontwikkelde wijnen staan voor een uniek verhaal over verbinding, duurzaamheid en kwaliteit. Iedere dag weer werken mensen hier aan hun eigen verhaal waarbij de druiven ze helpen om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze premium partners en daar zijn we maar wat trots op! Proef de noeste arbeid en de passie voor duurzame druiventeelt terug in onze prachtige wijnen.

Benieuwd naar onze pakketten? Hieronder hebben we er drie uitgelicht, maar een pakket op maat is uiteraard ook mogelijk!

Partnerpakket zakelijk

Partnerpakket basis

Partnerpakket wijn

Neem voor meer informatie contact op via info@vineacura.nl.

Onze premium partners